Toggle the Widgetbar

Kauw van ons

forever hungry

Waarom Churros in een waggie?

Zul je je misschien afvragen...

Churros in Groningen? Ja. We zijn geïnspireerd tijdens onze reizen door verschillende landen en uiteenlopende culturen met vele smaken. Na onze laatste reis door Costa Rica hebben we de stap genomen om de overheerlijke Spaanse snack Churros te delen met Nederland. Daarmee zijn we heus niet de eerste, maar misschien wel de lekkerste? Dat is aan jou.

We onderscheiden ons door te experimenteren met de unieke smaak van Churros en deze in andere snacks terug te laten komen. Compleet gemaakt met allerlei zoete toppings. Zo brengen we vele variaties en willen we zowel jou als onszelf blijven prikkelen met nieuwe gerechten. En op die manier raken we nooit uitgeproeft, heerlijk toch? Hopelijk werkt ons enthousiasme aanstekelijk en durf jij eens iets anders dan anders te eten. Uiteraard zo verantwoord mogelijk. Heb je variatie ideeën? Tip ons!

churros wagen groningen
churros maken groningen

De naam: Churro Vida!

Lekker boeiend hè? Voor ons wel.

Het idee is ontstaan tijdens onze reis door Cuba en Costa Rica. Na een dorstlessende slok van een fruitshake was alles compleet. En een passende naam volgde al snel: Churro Vida. Verklaart nog niets hè?

In Costa Rica is ‘pura vida’ een kreet die je meerdere malen op een dag hoort. Letterlijk ‘puur leven’. Oftewel: genieten, het komt goed, rustig aan en geen stress. De snack churros vind je overal op straat en dus genieten geblazen. Verwen jezelf, neem zo nu en dan een lekkere snack en geniet van onze churros; Churro Vida!

Nutteloze feitjes

Die we toch willen delen...

We pronken graag met onze prachtige truck. Dat geven we toe. En dat we trots zijn op ‘dat we doen wat we graag willen doen’ ook! We hopen meer en meer te ontdekken, van geweldige plekjes tot aan nieuwe smaken. De combinatie tussen reizen, eten en mensen ontmoeten geeft energie. Deze cijfertjes zien we graag verhogen in de toekomst!

0
Begonnen
0
Churros gebakken
0
Gezellige mensen ontmoet
0
Landen ontdekt

Altijd onderweg

Op zoek naar nieuwe prikkels!

Op wielen zijn we minder plaatsgebonden dan in een pand en dat is precies de reden waarom we een foodtruck zijn begonnen. Niet plaatsgebonden, gezellige mensen ontmoeten in nieuwe steden en stiekem elke dag aan het reizen. We love it!

Van Groningen naar Friesland, van het Wilde Westen naar de Tukkers. Een rollende keuken is zo slecht nog niet.

Ramona

CEO (Constantly Eating Oldster)

Suzanne

CEO (Creative Easygoing Object)

Toekie

Mascotte

Kernwaarden

Niet zo saai als het klinkt hoor.
Het Costa Ricaanse gezegde inspireert en motiveert ons nog meer om te genieten van het leven. Minder stressen om onzinnige dingen, doen wat je leuk vindt en dus een relaxter en gelukkiger leven.

Dus vergeet niet te genieten.

“If your dreams don’t scare you, they’re not big enough!” Klein beginnen, maar met grote doelen en dromen voor ogen. Dat is wat ons drijft en wat we ook graag delen met iedereen.

De wereld ligt aan je voeten.

Elke klant is uniek en wordt persoonlijk behandeld. Je bent geen nummertje bij ons. We betrekken graag onze klanten zoveel mogelijk bij de productontwikkeling.

We streven naar een persoonlijke en vertrouwde benadering.

De meningen over ons zijn niet verdeeldChurro Vida op jouw event of feestje? Ja dat wil ik! Klik hier.

+Toggle the Widgetbar