Toggle the Widgetbar

Foodtruck op je bruiloft? Origineel catering idee!

Eten, experimenteren, proeven, foodtrucks, foodfestivals… Allemaal dingen die vandaag de dag helemaal hip zijn! En waarom zou deze trend zich niet verder voort zetten in de kleinere feesten en partijen? Ook trouwend Nederland krijgt steeds meer interesse in het hebben van een foodtruck op hun trouwerij. Men raakt verliefd op de charmes van zo’n mooie bus die een vorm van catering brengen op de ‘mooiste dag  van hun leven’. (kies ons, kies ons)

Waarom een foodtruck op je trouwerij?

1. Uitstraling

De krakende deuren van de oude busjes (want dat zijn het toch vaak wel) geven naast een nostalgisch vleugje, ook een hippe beleving aan je trouwerij. De oltimers zijn een eyecather voor je bruiloft. Lekker eten geserveerd vanuit een oude foodtruck Peugeot heeft toch net iets meer charme dan de ober uit een lokale tent (of de ober moet al héél knap zijn). Kortom, 2 vliegen in 1 klap!

2. Kwaliteit

Verkoopwagens zijn niet meer wat het ooit geweest is. Je moet niet meer denken aan de ringelende viskar of de oliebollenkraam op de hoek. De benaming ‘verkoopwagen’ is dan ook niet afdoende. Het is meer geworden dan een verkoopwagen. Je bestelt geen ordinaire vette snack meer vanuit een saaie bus, maar je kiest voor gastronomische streetfood. Echt? Ja, echt. Je kunt vandaag de dag kiezen uit vele culinaire hoogstandjes die bereidt worden in een rollende keuken. Foodtruckers bewijzen dat kwaliteit en snelheid heus wél samen kunnen gaan. De passie en inspanning proef je er van af!

3. Diversiteit

Verzin een snack en je kunt er bijna wel vanuit gaan dat er op z’n minst één foodtruck is die het aanbiedt. En zo niet, start your own! (sorry, enthousiasme)

Wil je meer variatie in je bruiloftcatering? Dan kies je toch gewoon voor meerdere foodtrucks? Creëer je eigen kleine foodtruck-straat of stel een geheel menu samen voor je gasten. Aan diversiteit en originaliteit geen gebrek. En zo wordt het een bijzondere ervaring voor iedereen!

Eten? Check. What else?

Naast alle rollende keukens ontstaan er ook andere creatieve busjes, ofwel non-foodtrucks. Zo kun je zelfs VW-busjes inhuren met DJ’s die de muziek verzorgen, busjes met een zogenaamde photobooth en een keet met een heuse mobiel ‘barber shop’. Kortom, er gebeurt veel in rollend Nederland.

Hey bruidspaar, wees creatief!

Wees niet bang eens uit de ban te springen! Nou ja, zo erg is het nou ook weer niet. Wil je informatie over het inhuren van een Churros foodtruck op je bruiloft? We gaan graag het gesprek met jullie aan en denken uiteraard mee om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. In september hebben we onze eerste bruiloft op de agenda staan, de foto’s zullen je vast overhalen…

 

Bron foto: Catering Rias Baixas

Share this article

About Churro Vida

Churros zoals je ze nog nooit heb geproefd! Churro Vida deelt graag deze lekkernijen en experimenteert met de mogelijkheden in Groningen & heel Nederland.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Churro Vida op jouw event of feestje? Ja dat wil ik! Klik hier.

+Toggle the Widgetbar